OTKRIVEN UZROK KRVAVOG SUKOBA: Radnica pekare u Novom Sadu zbog navodnog duga izbola gazdaricu (FOTO)

Novosti online

19. 12. 2023. u 19:22

NOVOSAĐANKU - vlasnicu pekare, danas je, ranila bivša radnica, zbog navodnog duga.

ОТКРИВЕН УЗРОК КРВАВОГ СУКОБА: Радница пекаре у Новом Саду због наводног дуга избола газдарицу (ФОТО)

Foto: Lj. Preradović

Incident se dogodio oko 15 časova u ulici Cara Dušana 33, ispred pekare, a radnica je, navodno, bacila nož čim je ugledala policiju.

Tragovi krvi su vidljivi i na trotoaru ispred pekare. Očevici opisuju da je scena bila jeziva, kao i da je ženi krvarilo oko.

- Radnica pekare je odmah ispričala policiji da joj gazdarica nije isplatila 47.000 dinara, kao i da nema šta da jede - navodi izvor.

Kako navodi izvor, držala je nož ispod rukava. Policija joj je viknula da baci sečivo, što je ona i uradila.

- U Ulici Cara Dušana 33, ispred pekare, zatečena je žena sa povredom hladnim oružjem. Ubodna povreda nožem. Povređeno je žensko lice 1960. godište. Prevezena je u Urgentni centar u svesnom, hemodinamski stabilnom stanju. Prisutna je policija - rekao je dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći.

Kako pričaju poznanici, napadnuta žena je imala problema sa dugovima.

Inače, pekara ne radi od 5. decembra zbog duga za najam objekta.

Radnici sa obližnjeg gradilišta su svedočili ovoj krvavoj drami, odmah su dotrčali i sprečili veću tragediju.

(Informer)

BONUS VIDEO - PLAĆENIK DOJČE VELEA: Ivan Ristić pravi haos ispred zgrade RIK-a

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!