KRALI SIROVINE: Sedam osoba iz Bora i Despotovca uhvaćeni u šumi sa ukradenim bakarnim tablama i limom

S. M. J.

26. 12. 2023. u 13:17

U šumi na Rtnju zatečeno sedam osoba iz Bora i Despotovca sa oko 430 kilograma ukradenih bakarnih tabli i lima.

КРАЛИ СИРОВИНЕ: Седам особа из Бора и Деспотовца ухваћени у шуми са украденим бакарним таблама и лимом

D. Novković

Grupa od sedam osoba iz Bora i okoline Despotovca osumnjičena je da su počinili tešku krađu jer su iz jedne kineske kompanije krali bakarne table i lim.

Policija je petoricu muškaraca iz Bora starosti 52, 40, 36, 33 i 22 godine i dvoje iz okoline Despotovca starosti 29 i 24 zatekla u šumi na Rtnju sa 157 kilograma lima i 273 kilograma bakarne table, za koje se sumnja da su ukradeni iz jedne kineske kompanije.

Ukradeni predmeti biće vraćeni vlasniku, a protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Policija je i pre par dana uhapsila  D. P. (33) i A. A. (23) iz okoline Despotovca, kod kojih je u gepeku „mercedesa“ pronašla oko 420 kilograma bakarnih tabli koje su, kako se sumnja, ukradene iz jedne firme koja se bavi ispitivanjem ruda. Oni se terete zbog prikrivanja dokaza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)