VARALA LJUDE ZA STANOVE: Saslušana prevarantkinja, određen joj pritvor od 30 dana

J.D.Lj.

15. 01. 2024. u 10:06

U PRISUSTVU branioca u Trećem OJT u Beogradu saslušana je I. L. zbog sumnje da je zajedno sa još jednim licem izvršila produženo krivično delo prevara.

ВАРАЛА ЉУДЕ ЗА СТАНОВЕ: Саслушана преваранткиња, одређен јој притвор од 30 дана

D. Novković

Ona je zajedno sa izvršiocem za kojim se intenzivno traga, krajem 2023. godine, preko različitih oglašivača, objavljivala da iznajmljuje stanove na teritoriji Novog Beograda i Palilule.

Nakon što bi joj potencijalni zakupci uplaćivali dogovoren iznos novca na račun, prekidala je svaku komunikaciju sa njima, pri čemu je novac uplaćen na ime navodnog depozita zadržavala.

Postoji sumnja da je I. L. na ovaj način oštetila pet građana za iznos od oko 200.000 dinara.

Prilikom saslušanja osumnjičena je negirala izvršenje dela, a Treći osnovni sud u Beogradu joj je, na predlog Tužilaštva, odredio pritvor u trajanju od 30 dana, s obzirom na to da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i na saizvršioca, kao i zbog činjenice da se protiv osumnjičene vode i drugi postupci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

REĆI ĆU VAM U POVERENJU! Reakcija ruskih čelnika nakon što je u Beogradu himna Rusije prestala da se intonira tokom dodele medalja (VIDEO)