U PLASTU SENA NAŠAO PIŠTOLJE, DROGU I PASOŠE OVE ZEMLJE: Detalji bizarnog slučaja kod Preševa

Novosti online

15. 01. 2024. u 10:23

MEŠTANIN sela Žujince kod Preševa pronašao je u plastu sena u svom pomoćnom objektu dva pištolja bez municije. Prvi pištolj je marke CZ, kalibra 7,65 milimetara, a drugi marke Bereta, takođe kalibra 7,65 milimetara.

У ПЛАСТУ СЕНА НАШАО ПИШТОЉЕ, ДРОГУ И ПАСОШЕ ОВЕ ЗЕМЉЕ: Детаљи бизарног случаја код Прешева

MUP CG

Takođe, pored pištolja pronađena je i biljna materija, nalik opojnoj drogi kanbis, koja je bila u najlon kesici, kao i praškasta materija od 25 grama, ali i devet putnih isprava izdatih od nadležnih organa Indije, koje su glasile na ime indijskih državljana.

Sve je to od strane nepoznatih lica stavljeno u seno pomoćnog objekta domaćinstva u Žujincu. Slučaj je prijavljen policiji, a istraga je u toku.

Naloženo je veštačenje ispravnosti oružja i pronađenih materija, kao i da se o svemu obavesti ambasada Indije.

Protiv nepoznatih počinilaca biće podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje i promet oružja i eksplozivnih naprava, kao i opojnih droga.

BONUS VIDEO: "POLICIJA, RUKE NA LEĐA" - Pogledajte veliku akciju hapšenja osumnjičenih za dojave o bombama

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!