UHAPŠEN RAZBOJNIK SA POTERNICE: Lisice i ženi zbog pomaganja

Z. U.

23. 01. 2024. u 13:34

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su I. Đ. (52) iz Kovina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična delo razbojništvo i razbojništvo u pokušaju, kao i M. K. (39) iz Kovina, osumnjičenu da mu je pomagala.

УХАПШЕН РАЗБОЈНИК СА ПОТЕРНИЦЕ: Лисице и жени због помагања

G.Šljivić

I. Đ., za kojim je, inače, bila raspisana poternica, sumnjiči se da je u proteklih mesec dana iz dve prodavnice na području Kovina maskiran, uz pretnju pištoljem, od radnica oteo oko 165.000 dinara, kao i da je na isti način od zaposlene u jednom kiosku pokušao da uzme novac. M. K. je, kako se sumnja, pomagala I. Đ. u izvršenju ovih krivičnih dela.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija u kojima osumnjičeni boravi pronašla deo ukradenog novca i fantomku.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Smederevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!