JEZIVI DETALJI SLUČAJA IZ NOVOG PAZARA: Otac silovao ćerku od njene šeste godine, slike delio putem poruka na društvenim mrežama?

Novosti online

26. 01. 2024. u 10:47

Muškarac N. D. (45) uhapšen je zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku primoravao na polne odnose. Kako se saznaje iz MUP-a Srbije, sumnja se da je svoju ćerku primoravao na seksualni odnos još od šeste godine.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СЛУЧАЈА ИЗ НОВОГ ПАЗАРА: Отац силовао ћерку од њене шесте године, слике делио путем порука на друштвеним мрежама?

Foto: M. Anđela/Profimedia/Ilustracija

Do ovog saznanja došli su pripadnici sektora za visokotehnološki kriminal u Beogradu, jer se radi o licu koje je pre nekoliko godina osuđeno za primamljivanje maloletnih devojčica.

Kako se saznaje, sumnja se da je on fotografije na kojima se vidi da je polno opštio sa maloletnom ćerkom slao drugim licima putem poruka na društvenim mrežama.

N. D. se nalazi u zatvoru u Beogradu.

(sandžaklive)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)