RANA NA VRATU BILA KOBNA: Policija i dalje traga za muškarcem koji je u Borči usmrtio Jovana M. (VIDEO)

J.D.Lj.

02. 02. 2024. u 21:37

BEOGRADSKA policija i dalje intenzivno traga za muškarcem koji je sinoć, u Ulici Severina Bjelića u naselju Borča, na smrt nožem izbo Jovana M. (23), a njegovog prijatelja Boru J. (23) posekao po rukama.

РАНА НА ВРАТУ БИЛА КОБНА: Полиција и даље трага за мушкарцем који је у Борчи усмртио Јована М. (ВИДЕО)

Foto N. Skenderija

Kako saznajemo, reč je o muškarcu starom oko 25 godina, visokom između 175 i 180 centimetara. Njegovo identitet još nije poznat, kao ni da li je stanovnik Borče, jer ranjeni mladić, kojem je ukazana lekarska pomoć, nije mogao ili želeo da kaže policiji ko ih i zbog čega napao.

Ono što je za sada poznato, jeste da su se Jovan M. i Bora J., koji su iz beogradskog naselja Medaković, nešto posle 19 časova, našli u Borči sa još jednim mladićem, za kojim je sad raspisana potraga. Istražitelji pretpostavljaju da je njihov susret bio unapred dogovoren. Svedoci su ispričali da su trojica mladića najpre razgovarali, zatim se začula svađa, posle koje je sevnu nož.

- Video sam tog momka kako je jednog od ovih što su izašli iz auta, bukvalno bacio na vozilo - priča jedan od komšija. - Krenuo je da ga ubada, čini mi se gde god je stigao. Ovaj je pao na tlo, a krvi je bilo svuda. Onda je napadač nasrnuo i na drugog momka, koji je prethodno pokušao da odbrani druga. Srećom, njega nije usmrtio, jer je neko doviknuo da se pozove policija i napadač je pobegao.

Kada su stigli policija i Hitna pomoć, za Jovana M. bilo je isuviše kasno. Kako saznajemo, on je zadobio više uboda nožem u leđa, grudi, stomak, ali smrtonosna rana je bila na vratu. Smrt je konstatovana u 19,40 sati.

OBJAVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Na "fejsbuk" profilu ubijenog Jovan M., na kojem u poslednje vreme nije bio aktivan, u jednoj od objava on je napisao:"I u borbi sa sobom pobediću sebe, u paklu sam rastao, ali sam Božje dete. Tvrdoglav sam i pi*dim kad nije kako ja hoću..."

Policija je blokirala ceo kraj, a prema nezvaničnim informacijama, navodno su pronađeni nož i bejzbol palica u vozilu kojim su se mladići dovezli u Borču.

- Priča se da su sva trojica navijači, ne znam - kaže stanar oblužnje zgrade.- Ali, svi koji ovde žive znaju da se navijačke grupe sastaju sa druge strane, u velikom parku, iza niza zgrada. Pa, pre dve godine, baš u parku dogodila tuča, u kojoj je jedan mladić od za dobijenih povreda, kasnije preminuo.

Policija je sinoć, kada se dogodilo ubistvo i ranjavanje, detaljno proveravala ceo kraj, zaustavljala vozila, a i danas u toku dana "pročešljan" je svaki pedalj parkinga i obližnji parkovi. Nož, kojim je ubistvo počinjeno, zasad nije pronađen.

- Čuo sam da je policija uzela i snimke sa nadzornih kamera koje pokrivaju ulaze obližnjih zgrada - kaže naš sagovornik. - Nažalost, zgrada ispred koje se ubistvo desilo nema video-nadzor.

BONUS VIDEO - NOŽEM UBIO JEDNOG, A RANIO DRUGOG MLADIĆA: Prvi snimci s mesta zločina u Borči

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave