PROIZVODIO I PRODAVAO DROGU: Podignuta optužnica protiv mladića (26) iz Pavliša

J.D.Lj.

06. 02. 2024. u 11:50

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je danas podiglo optužnicu protiv N.D. (26) iz Pavliša, zbog sumnje da je 19.jula 2022. godine u 19.30 časova u ul. Strahinje Stefanovića, gde je u putničkom vozilu zaustavljen od strane policijskih službenika, neovlašćeno prenosio radi prodaje marihuanu u količini od 146 grama i 21 semenku biljke kanabis, zajedno sa digitalnom vagicom za precizno merenje.

ПРОИЗВОДИО И ПРОДАВАО ДРОГУ: Подигнута оптужница против младића (26) из Павлиша

Foto: Novosti

Istog dana u 23.50 časova u kući u kojoj živi neovlašćeno je držao u manjoj količini za sopstvenu upotrebu opojnu drogu amfetamin u količini od 6 grama,kao i marihuanu od 10 grama, zajedno sa dve drobilice namenjene za usitnjavanje opojne droge marihuane.
Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina i krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga za koje je propisana novčana kazna ili kaznazatvora u trajanju do tri godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)