DVOJICA NAPADČA SA VOŽDOVCA PRIZNALA DELO, TREĆI ĆUTAO: Istraga za prebijanje i ubadanje nožem ispred restorana

S. J. M.

09. 02. 2024. u 15:36

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Mitra C. (31) zbog sumnje da je 3. februara ove godine ispred jednog ugostiteljskog objekta na Voždovcu pokušao da ubije I. A. i S. Š, kao i protiv Miloša M. (32) i Vladimira N. (27) zbog sumnje da su oštećene tukli rukama i nogama.

ДВОЈИЦА НАПАДЧА СА ВОЖДОВЦА ПРИЗНАЛА ДЕЛО, ТРЕЋИ ЋУТАО: Истрага за пребијање и убадање ножем испред ресторана

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Mitru M. se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a Milošu M. i Vladimiru N. krivično delo učestvovanje u tuči.

Mitar M. se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, dok su druga dvojica priznala krivično delo za koje se terete, pa je tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im svima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne i ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Sumnja se da su se okrivljeni i oštećeni  posvađali u restoranu, onda izašli ispred, pa je Mitar C. oštrim predmetom više puta ubo I. A. u predelu grudi i trbuha, usled čega je on zadobio teške telesne povrede opasne po život. Nakon toga su Miloš M. i Vladimir N. rukama udarali I. A, dok je S. Š. počeo da beži Zaplanjeskom ulicom, a osumnjičeni su krenuli za njim. Pošto se S. Š. sapleo i pao na trotoar, Miloš M. i Vladimir N. su ga stigli i udarali rukama i nogama po glavi i telu dok je ležao na zemlji, nakon čega mu je Mirko C. oštrim predmetom naneo više ubodnih rana u predelu trbuha i grudi, usled čega je oštećeni zadobio tešku telesnu povredu opasnu po život.

Osumnjičeni su se sa lica mesta potom udaljili taksijem, a kasnije su uhapšeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona