UHAPŠENA LAŽNA ZUBARKA: Nadrilekarka falsifikovala diplomu i "ulepšavala" žene u Beogradu

Novosti online

06. 03. 2024. u 13:31

PO nalogu javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenoj S. S. (1976), koja je uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo falsifikovanje isprave i krivično delo nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo.

УХАПШЕНА ЛАЖНА ЗУБАРКА: Надрилекарка фалсификовала диплому и улепшавала жене у Београду

Foto: Ilustracija

- Naime, iz navoda krivične prijave MUP RS, DP, PU za grad Beograd, Uprava kriminalističke policije, Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminala, proizilazi da postoje osnovi sumnje da je osumnjičena S. S. učinila navedena krivična dela na taj način što se u periodu od 21. 11. 2021. godine do dana podošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji „BV dental estetic“, GO Savski venac, ul. Bulevar Vudro Vilsona br. 8, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga „antiage“ medicine sa navodno stečenim zvanjem „doktor stomatologije“ i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27. 2. 1999. godine, za koju diplomu je naknadnim proverama utvrđeno da je falsifikovana i da se osumnjičena S. S. registrovala u Agenciji za privredne registre kao S. S. PR, Opšta ordinacija dentalne medicine „BV dental estetic“, sa registrovanom delatnošću „stomatološka praksa“ i bavila se navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme - navodi se u saopštenju pomenutog tužilaštva.

Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu juče, osumnjičena S. S. je u prisustvu branioca iznela svoju odbranu, pri čemu je osporila da je diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini falsifikat, dok nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge „antiejdž“ medicine, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak, za određivanje pritvora prema osumnjičenoj, a na osnovu Zakonika o krivičnom postupku jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičena ometati postupak uticajem na svedoke.

- U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati potencijalne oštećene, kao i druge eventualne svedoke, narediti potrebna veštačenja, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju - zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO: PALI ZBOG MAFIJAŠKIH UBISTAVA: Evo kako su uhapšeni Zvicerovi, Šarićevi i Belivukovi „vojnici“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!