ULETEO U KONTRA SMER NA KRUŽNOM TOKU; Saobraćajna nesreća u Preljini, povređena oba vozača

Tanjug

20. 05. 2023. u 22:22

DVE osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u Preljini kod Čačka.

УЛЕТЕО У КОНТРА СМЕР НА КРУЖНОМ ТОКУ; Саобраћајна несрећа у Прељини, повређена оба возача

Foto: Milena Anđela

Na kružnom toku koji spaja Ibarsku magistralu sa auto-putem "Miloš Veliki", došlo je do saobraćajne nezgode časova u kojoj su učestvovala dva putnička vozila.

Prema rečima očevidaca, do udesa je došlo kada je automobil marke "pežo" koji se kretao iz pravca Gornjeg Milanovca ka Čačaku ušao u kružni tok u kontra smeru i direktno se sudario sa "Fiat puntom".

U oba vozila bili su samo vozači. Obojica su povređeni i kolima hitne pomoći su prebačeni u čačansku Opštu bolnicu.

-Dve osobe povređene u saobraćajnom udesu u Preljini. Muškarac starosti 60 godina zadobio povredu grudnog koša stabilnih vitalnih parametara. Drugi povređeni.muška osoba, starosti 40 godina, sa, povredom grudnog koša, primljen u stabilnom stanju. U toku je dijagnistika pacijenta, potvrđeno je za Tanjug iz Opšte bolnice u Čačku.

Na lice mesta izašla je policija, koja je saobraćaj preusmeravala slobodnom stranom kružnog toka, ali su se ipak napravile kolone vozila iz oba pravca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)