PUTNICA IZ "RENOA" ŽIVOTNO UGROŽENA: Novi detalji sudara voza i automobila kod Kikinde (FOTO)

R. Š.

20. 06. 2023. u 17:01

DVE žene, jedna teže, a druga lakše, povređene su danas u sudaru teretnog voza i putničkog automobila, koji se dogodio na pružnom prelazu između Iđoša kod Kikinde i Padeja, u opštini Čoka.

ПУТНИЦА ИЗ РЕНОА ЖИВОТНО УГРОЖЕНА: Нови детаљи судара воза и аутомобила код Кикинде (ФОТО)

Foto: R. Šegrt

Obe su bile putnice automobilu i prebačene su u Opštu bolnicu u Kikindi. Nakon ukazane pomoći,  Z.T. (65) koja je zadobila teške telesne povrede prebačena je U KCV u Novi Sad.

- Žena koja je teško povređena ima povrede glave i grudnog koša. Ona je vitalno ugrožena i nakon zbrinjavanja u našoj bolnici, prebačena u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad. Druga ženska osoba nema teže povrede i ostaje kod nas na daljem posmatranju i zbrinjavanju – saopšteno je iz Opšte bolnice u Kikindi.

Osim ove dve dve putnice u atutomobilu, povređen je i vozač kojeg je do zdravstvene ustanive prevezla Hitna služba iz Bečeja, ali nma nije poznato njegovo stanje. Svi su bili putnici u automobilu registarske oznake Senta -Ada.

Saobraćajna nesreća dogodila se danas oko 13, 30 sati, na pružnom prelazu na nekategorisanom putu između Iđoša kod Kikinde i opštine Ada, kada je došlo do sudara teretnog voza i putničkog automobila.

- Do sudara teretnog voza i automobila došlo je na pružnom prelazu. Sudarili su se kompozicija voza i putnički automobil  „reno tvingo“ u kojem su bili vozač i dva putnika. Kompozicija teretnog voza kretala se na relaciji od Novog Miloševa ka Padeju, a automobil je išao iz pravca Iđoša ka Adi – potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Preduzeće "Srbija kargo" saopštilo je da je na putnom prelazu, obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom, („Andrejin krst“ i znak „stop“), između stanica Banatsko Miloševo i Padej, kod stajališta Ester, teretni voz naleteo na putničko vozilo.

- Na lice mesta je izašla ekipa hitne pomoći, koja je povređenu ženu prevezla u bolnicu, pripadnici MUP-a, kao i Zajednička železnička komisija Infrastrukture železnice Srbije i „Srbija karga“, koja će utvrditi detalje ove nesreće – saopštilo je „Srbija kargo“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!