PREVRNUO SE TRAKTOR, POVREĐENO ŠEST MLADIH: Vozilo sa beračima malina sletelo sa puta u dvorište, pa udarilo u letnjikovac

Novosti online

14. 07. 2023. u 12:19

ŠEST mlađih osoba, berača malina, državljana Bosne i Hercegovine, teže i lakše je povređeno sinoć u selu Gornja Pološnica kod Kosjerića kada je traktor kojim su se vraćali iz berbe sleteo sa puta u dvorište jednog domaćina.

ПРЕВРНУО СЕ ТРАКТОР, ПОВРЕЂЕНО ШЕСТ МЛАДИХ: Возило са берачима малина слетело са пута у двориште, па ударило у летњиковац

Foto SK

Traktorom je, kako se saznaje, upravljao mladić iz Bosne i Hercegovine koji će u decembru postati punoletan.

Posle jučerašnje berbe koja se završila sinoć, šestoro nadničara iz podrinjskog kraja, traktorom u vlasništvu malinara koji ih je angažovao, krenulo je prema kući u kojoj su bili smešteni. U zaseoku Veselinovići traktor je skrenuo sa puta, uleteo u dvorište, zakucao se u letnjikovac pored kuće i prevrnuo.

Svi berači su prevezeni u Opštu bolnicu Užice gde im je ukazana pomoć, a jedan od njih je usled teže povrede noge zadržan na lečenju. Maloletnik koji je upravljao traktorom je saslušan u svojstvu osumnjičenog i protiv njega će biti podneta krivična prijava, ali se za sada ne zna da li će biti procesuiran pred Višim javnim tužilaštvom u Užicu ili će biti predat bosanskohercegovačkom pravosuđu.

Očekuje se da će protiv vlasnika traktora biti podneta krivična prijava.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove