SUMNJIVA TRAGEDIJA U BAZENU: Novi detalji o smrti bivše učesnice rijalitija

M. N. S

15. 07. 2023. u 22:12

BIVŠA učesnica rijalitija Voljenka Ilić (51) iz Beograda pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Kabareu, u provinciji Puerto Plata u Dominikanskoj Republici.

СУМЊИВА ТРАГЕДИЈА У БАЗЕНУ: Нови детаљи о смрти бивше учеснице ријалитија

Foto: Jutjub printskrin/Hepi TV

Njeno telo je, kako prenose tamošnji mediji otkriveno u bazenu sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu. Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenja.

O ovoj tragediji se saznalo prošlog četvrtka. Partner Ilićeve navodno se nije dva dana čuo sa njom, pa je zamolio prijateljicu da je obiđe i vidi šta se dešava. Kako nije mogla da uđe u Voljenkinu kuću, prijateljica je pozvala policiju, koja je posle pretrage beživotno telo Ilićeve pronašla u bazenu.

Kako pišu tamošnji mediji, sumnja se da je Voljenka digla ruku na sebe, jer su u kući u kojoj je živela pronađeno i oproštajno pismo na srpskom jeziku, na stolu, a pored njega je bio i dnevnik.

- Žao mi je, ne mogu više da živim. Čuvaj svoju ćerku, zvala me je majka - navodi portal da piše u pismu.

Mužu je poručila da će ga "uvek voleti, ali da ide tamo kuda je zove majka da pođe." Oproštajna poruka ostavljena je uz fotografiju preminule majke, kao i sveća, šest svetaca, plišani zec i Voljenkin pasoš.

Cela scena podseća na neki ritual. Iako je ceo slučaj bio tretiran kao samoubistvo, policija ne isključuje mogućnost ubistva, s obzirom na to da je telo Ilićeve pronađeno u jezivom stanju.

Portali prenose da su Voljenkine noge bile vezane sivom trakom, kao i da je pronađen crno-plavi konopac za vežbanje na butini. Dva siva i dva plava tega bila su vezana za Voljenkinu glavu, pričvršćena selotejp-trakom i crnim konopcem. Na glavi joj je bio i beli veo.

Istraga o smrti Voljenke Ilić se nastavlja.

Voljenka Ilić je rođena u Beogradu. Tokom devedesetih godina bila je veoma poznata na estradi. Osim što se bavila manekenstvom, Voljenka je bila i veoma poznata dens pevačica i igračica, čiji su pesme "Samo pleši", "Jednom se voli" i "Voljena" bili svake noći na plejlistama brojnih klubova i diskoteka. U sedmoj sezoni "Parova" Voljenka je provela osam meseci. Nisu je pratili skandali tokom rijalitija, iako se nije ustručavala da priča o svom privatnom i ljubavnom životu koji je bio veoma turbulentan. Njena ispovest bila je veoma interesantna gledaocima, posebno što su neke od njenih najvećih ljubavi, za vreme njenog boravka u rijalitiju, bili na doživotnoj robiji.

Kuma: Nije bila srećna

PORTALI i društvene mreže prepuni su informacija i komentara o Voljenkinoj smrti. Među brojnim porukama je objava Dine Drašković, Voljenkine kume.

- Ne mogu još da dođem sebi šta se zapravo desilo - napisala je kuma. - Voljenka je poslednjih par meseci živela na Dominikani. Bilo joj je teško, nije bila srećna

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)