JOŠ UVEK NEPOZNAT IDENTITET NASTRADALE OSOBE U EKSPLOZIJI U SMEDEREVU: Nema informacija šta je eksplodiralo, uviđaj nastavljen jutros

Јелена Илић
Jelena Ilić

01. 09. 2023. u 07:56

KO je osoba koja je nastradala u eksploziji u stambenoj zgradi u Smederevu i koja je najverovatnije izazvala eksploziju ne zna se ni dvanaest sati od stravične detonacije koja je uznemirila čitav grad. Uviđaj je prekinut tokom noći, i nastavlja se ovog jutra.

ЈОШ УВЕК НЕПОЗНАТ ИДЕНТИТЕТ НАСТРАДАЛЕ ОСОБЕ У ЕКСПЛОЗИЈИ У СМЕДЕРЕВУ: Нема информација шта је експлодирало, увиђај настављен јутрос

Foto Nenad Živanović

Povređeni brat i sestra nisu u životnoj opasnosti. Devojka  M.P ( 24) i brat N.P. (27) su zbrinuti u smederevskoj bolnici odmah nakon nesreće.

Prema infromacijama Novosti, kontradiverziona jedinica MUP-a Srbije ušla je tokom noći u zgradu i zatekla stravičan prizor na posednjem spratu. Pronađeni su delovi ljudskog tela, donji ekstremiteti, a od siline eksplozije, delovi tela bili su razbacani po kolovozu pored zgrade. Nadležni kažu da ne znaju čak ni pol nastradale osobe.

Šta je eksplodiralo i dalje je misterija. Nezvanično su se mogle čuti informacije da je najverovatnije reč o eksplozivnoj napravi razornijoj od bombe jer je uništila čitav sprat, a od detonacije su izletela ili su oštećena ulazna vrata na svim stanovima u četvorospratnici koja je evakuisana nakon eksplozije.

Povređeni brat i sestra u ovoj eksploziji bili su u stanu na mansardi u trenutku eksplozije koja dogodila najverovatnije u hodniku. 

Centar grada je i dalje blokiran, a uviđaj se nastavlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!