BICIKLISTA PREMINUO, VOZAČ KOMBIJA POBEGAO: Zbog saobraćajne nesreće uhapšen muškarac iz okoline Doljevca

I. M.

18. 10. 2023. u 13:56

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. Đ. (56) iz okoline Doljevca.

БИЦИКЛИСТА ПРЕМИНУО, ВОЗАЧ КОМБИЈА ПОБЕГАО: Због саобраћајне несреће ухапшен мушкарац из околине Дољевца

Foto: I. M.

Leskovačka Policijska uprava je saopštila da je M.Đ. uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nesreći.

On se tereti da je, pre tri dana na putu Leskovac-Brestovac, kod mesta Lipovica, upravljajući kombijem udario pedesetsedmogodišnjeg muškarca sa biciklom, a zatim se udaljio u nepoznatom pravcu.

Povređeni muškarac je, kako se sumnja, od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu gde je, uz prisustvo branioca po službenoj dužnosti, izneo svoju odbranu.

Njemu je, na predlog javnog tužioca, određen pritvor u trajanju do 30 dana kako, ostankom na slobodi, ne bi uticao na neispitane svedoke, kao i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva.

Tužilatvo je saopštilo da njihov predlog da se pritvor prema osumnjičenom odredi i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo nije prihvaćen, zbog čega je u tom delu odluke izjavljena žalba.

U daljem toku postupka biće preduzete neophodne dokazne radnje ispitivanje svedoka i veštačenja preko veštaka odgovarajućih struka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima