OČEVIDAC ZATEKAO JEZIVU SCENU NA MESTU POGIBIJE DEVOJČICE: "Majka je vrištala, otimala se, želela je do svoje ćerkice" (FOTO)

B. Grujić

18. 10. 2023. u 14:09

OČEVICI stravične saobraćajne nesreće kod Zrenjanina, u kojoj je poginula trogodišnja devojčica, kažu da su zatekli jeziv prizor na mestu udesa.

ОЧЕВИДАЦ ЗАТЕКАО ЈЕЗИВУ СЦЕНУ НА МЕСТУ ПОГИБИЈЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Мајка је вриштала, отимала се, желела је до своје ћеркице (ФОТО)

Foto: B. G.

- Čuli smo bolan vrisak, iako je u našem automobilu glasno svirala muzika sa radija, zaustavili smo se i zatekli scenu koja mi je non-stop pred očima, deo smrskane glave nesrećne devojčice i samo jednu rukicu - kroz suze, uz bolan izraz, kaže mladić iz Melenaca.

- S. Ž., koju naravno poznajem, sve vreme dok nije stigla policija i služba Hitne pomoći, čvrsto sam držao u naručju, vriskala je i otimala se, želela do svoje ćerkice, bilo je stravično - dodaje mladi meštanin Melenaca.

Kako tvrde drugarice teško povređene I. P., ona je zajedno sa S. Ž. i njenom trogodišnjom ćerkicom bila u Zrenjaninu, u poseti bivšem suprugu S. Ž., zatim su kratko bile u šopingu i nešto pre 22 časa krenule nazad u Melence.

Tuga i neverica u Melencima

Meštani ovog banatskog sela sa nevericom su primili vest o još jednoj tragičnoj i sa smrtnom posledicom nesreći, na ukletom putu od Zrenjanina prema selu.

Dvocifren broj nesreća

- Put je ravan i sa samo dve-tri krivine, ali broj saobraćajki za poslednje dve godine, odavno je dvocifren i u većini su se one završavale sa smrtnim ishodom - kaže S. M. iz Melenaca, uz napomenu da je zrenjaninska policija u nekoliko navrata održala edukativna predavanja, uz niz preventivnih akcija, ali se nesreće, ipak, još uvek događaju.

Poginuo trogodišnji dečak kod Kanjiže

Trogodišnji dečak iz Oroma stradao je na pešačkom prelazu u tom selu kod Kanjiže, udario ga je automobil marke volvo, kada je u pratnji roditelja, bake i brata blizanca išao u vrtić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)