DETALJI STRAŠNOG SUDARA KOD ZAJEČARA: Poginuo vozač "opel astre", povređene izvlačili iz smrskanog automobila

S. M. J.

08. 01. 2024. u 11:20 >> 11:20

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila na izlazu iz Zaječara, na putu Zaječar–Negotin, kod Aptiva, jedan muškarac je poginuo, a vozač drugog automobila transportovan je u zaječarsku bolnicu.

ДЕТАЉИ СТРАШНОГ СУДАРА КОД ЗАЈЕЧАРА: Погинуо возач опел астре, повређене извлачили из смрсканог аутомобила

Foto: Radio Magnum

U sudaru tri automobila, koji se dogodio jutros oko 7.20 sati, na putu Zaječar‒Negotin, kod Aptiva, poginuo je vozač automobila „opel astra“.

Vozač „sitroena“, koji je učestvovao u ovom sudaru, zbrinut je na Urgentnom odeljenju zaječarskog Zdravstvenog centra. Vozaču je ukazana prva pomoć i u toku je proces dijagnostike, koji će pokazati i stepen povreda.

Na lice mesta odmah su došli policija, Služba hitne medicinske pomoći, javni tužilac i pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade koji su povređenog vozača "sitroena" izvukli iz smrskanog automobila.

Prema prvim saznanjima, do nesreće je došlo kada je vozač „opel astre“ započeo preticanje tokom kojeg je udario u drugi automobil, a zatim je u udesu učestvovalo još jedno vozilo. Bliži detalji biće poznati kada bude završen uviđaj koji je u toku.

Trenutno je na ovoj deonici saobraćaj usporen i odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila, a saobraćaj se odvija i alternativnim pravcem preko Nikoličeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu