"SVIMA JE HTEO DA POMOGNE, PRAVA LJUDINA..." Ovo je mladić koji je poginuo na Badnje veče na putu Šabac‒Valjevo, porodica i prijatelji u šoku

Novosti online

08. 01. 2024. u 12:17

MLADIĆ koji je na Badnje veče poginuo na putu Šabac‒Valjevo je Zdravko Stefanović (28) iz Matijevca, koji je bio omiljen među meštanima.

СВИМА ЈЕ ХТЕО ДА ПОМОГНЕ, ПРАВА ЉУДИНА... Ово је младић који је погинуо на Бадње вече на путу Шабац‒Ваљево, породица и пријатељи у шоку

Foto: Društvene mreže

Za prerano nastradalim Stefanovićem žale svi oni koji su ga poznavali i svakodnevno se opraštaju od njega potresnim porukama.

- Zauvek ćeš biti moj brat, nek te čuvaju anđeli, brateeeee krljooooo. Zašto nas napustiii? - napisao je Zdravkov rođak na Fejsbuku uz njegovu fotografiju, a ispod ove objave nizali su se izrazi saučešća.

Foto: Društvene mreže

- Zdravko je bio predobar čovek, retko dobar u današnje vreme. Svima je hteo da pomogne, prava ljudina. Svi ga poznajemo kao hrabrog i čestitog momka, nije ovo zaslužio - kaže jedan njegov prijatelj.

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila 6. januara uveče kada je Stefanović, koji je bio sam u automobilu, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i udario u drvo. Nastradao je na mestu.

- Poslednji put smo ga videli na Badnji dan, krenuo je bio po badnjak. Bio je raspoložen i veseo. Niko se ovome nije nadao - rekle su njegove komšije i dodale da je Zdravko ima jedan težak životni period, ali da se u poslednje vreme činilo da je prebrodio probleme i da mu je taman krenulo nabolje.

- Eto, nije mu se dalo da malo uživa u životu - kaže skrhani prijatelj, piše Kurir.

BONUS VIDEO: "POLICIJA, RUKE NA LEĐA": Pogledajte veliku akciju hapšenja osumnjičenih za dojave o bombama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)