NOVI ŠOK Rafael Nadal nakon bruke u Rimu zabrinuo javnost, njegovi navijači su se ovoga pribojavali

Novosti online

11. 05. 2024. u 17:40 >> 17:57

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je posle eliminacije od Huberta Hurkača2:0 (6:1, 6:3) na Mastersu u Rimu da ne zna da li će učestvovati na Rolan Garosu.

НОВИ ШОК Рафаел Надал након бруке у Риму забринуо јавност, његови навијачи су се овога прибојавали

FOTO: Tanjug/AP

On je dodao da još uvek nije doneo odluku.

 - Odluku još uvek nisam doneo, ali da moram nešto da kažem rekao bih da sam bliži da odem i dam sve od sebe. Fizički imam problema, ali nedovoljno da ne odem, za sada, na najvažniji turnir za mene - počeo je Nadal.

Nastavio je o tome da se nada da će se osećati dobro.

 - Ako se budem osećao dobro, biću tu da se borim za ono za šta sam se borio ovih 20 godina. Postoje dva puta, da mislim da nisam spreman zbog ovoga što sam danas uradio na terenu, što je i razumljivo i prihvatljivo. A druga je da su ostale dve nedelje i možemo to da promenimo. Iako je težak trenutak, frustrirajući dan, osećam se da sam bliže da pokušam - dodao je španski teniser.

Na kraju je zaključio da je sad već prerano razmišljati o svemu.

 - Idem da vidim koji plan ću da sprovedem da budem drugačiji od onoga što sam bio danas i pokušaću. Danas je nemoguće razmišljati o odlasku na Rolan Garos da se takmičim za nešto. Fizički nisam bio toliko loš, nadam se da ću stići na Rolan Garos bolji i dati sebi priliku da se borim za sve za šta bih želeo da se borim - zaključio nekadašnji broj jedan.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)