POGINUO VOZAČ KOD ZAJEČARA: Telo poslato na obdukciju - novi detalji nesreće

S. M. J.

08. 01. 2024. u 15:43

OSNOVNO javno tužilaštvo naložilo je obdukciju tela poginulog A. A. koji je jutros oko 7.30 sati, vozeći „opel astru“, na magistralnom putu Negotin–Zaječar izazvao saobraćajnu nesreću.

ПОГИНУО ВОЗАЧ КОД ЗАЈЕЧАРА: Тело послато на обдукцију - нови детаљи несреће

Foto: Radio Magnum

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Zaječar, iz pravca Negotina, tragično je nastradao vozač „opel astre“ A. A., dok je muškarac B. B. u kojeg je poginuli udario, srećom, lakše povređen.

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru saopštilo je da je do udesa došlo kada je vozač putničkog motornog vozila marke „opel astra“ krenuo u preticanje.

- Sada pokojni A. A., na delu puta na kome je preticanje zabranjeno, započeo je radnju preticanja putničkog motornog vozila „škoda fabija“, u kom trenutku mu je u susret iz suprotnog smera naišlo putničko motorno vozilo „sitroen C4“, kojim je upravljao B. B. – navodi se u saopštenju OJT Zaječar.

U direktnom sudaru A. A. je izgubio život, a B. B. je zadobio lake telesne povrede. Osnovno javno tužilaštvo je naložilo obdukciju tela poginulog vozača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!