"ISTRAGA ĆE UTVRDITI KAKO JE DOŠLO DO TRAGEDIJE" Vučević izjavio saučešće porodici nastradalog radnika u Kruševcu u fabrici "Trajal"

Tanjug

16. 01. 2024. u 13:24

MINISTAR odbrane Miloš Vučević izjavio je danas saučešće porodici nastradalog radnika u Kruševcu, u fabrici "Trajal", koja se dogodila jutros, i potvrdio da su četiri osobe povređene, od toga tri lakše i jedna teže.

ИСТРАГА ЋЕ УТВРДИТИ КАКО ЈЕ ДОШЛО ДО ТРАГЕДИЈЕ Вучевић изјавио саучешће породици настрадалог радника у Крушевцу у фабрици Трајал

FOTO: SCREENSHOT HAPPY TV

On je istakao da će istraga utvrditi kako je došlo do tragedije i dodao da se ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uputio u Kruševac.

- Ministar Gašić će podeliti više podataka kada bude na licu mesta. Ne mogu da podelim ime i prezime poginulog, to je na MUP-u. Izjavljujem saučešće porodici poginulog radnika, i nažalost, radi se o mladoj osobi. Da kažem da se te stvari dešavaju neće biti primereno, istraga će utvrditi šta je dovelo do ove tragedije i do gubitka ljudskog života i sve nas dodatno upozoriti da su ti poslovi sa velikim rizicima - rekao je Vučević.

Ministar je rekao da se nada da će povređeni proći sa što manje posledica i da će se što pre oporaviti.

U Fabrici "Trajal" u Kruševcu jutros oko 9 sati prilikom procesa rada došlo je do eksplozije u objektu za proizvodnju gorive trake.

Kako je saopštio MUP, prema prvim informacijama, jedna osoba je smrtno stradala, a četiri su povređene i one su kolima hitne pomoći prevezene u Opštu bolnicu u Kruševcu.

Požar koji je izbio usled eksplozije je lokalizovan, a pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije obezbeđuju lice mesta.

BONUS VIDEO: VERUJEM U NjEGA, IZDRŽAĆE I OVE POVREDE - Tast povređenog Marka Miloševića iz Kruševca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (57)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu