STRAVIČNA NESREĆA KOD NOVOG PAZARA: Izgubio kontrolu nad vozilom, pa se zakucao u kuću, policija započela istragu

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

03. 02. 2024. u 21:22

U NEOBIČNOM incidentu koji se dogodio u večernjim satima, stanovnici Svojbora bili su svedoci situacije kada je vozač Audija izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kuću.

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД НОВОГ ПАЗАРА: Изгубио контролу над возилом, па се закуцао у кућу, полиција започела истрагу

Foto: Shutterstock

Događaj se odigrao oko 18 sati u naselju Svojbor, inače mirnom delu Novog Pazara.

Prema izjavama očevidaca, automobil marke "audi" iznenada je izgubio kontrolu.

Iako je šteta velika, nije bilo prijavljenih povreda ni među putnicima u vozilu ni među stanovnicima kuće. Policija je započela istragu kako bi utvrdila tačan uzrok nesreće, ali preliminarni nalazi sugerišu da bi nepažnja mogla biti faktor.

Niko nije povređen

Stanovnici Svojbora izrazili su šok, ali i olakšanje što niko nije povrieđen. Jedan lokalni stanovnik, koji je želeo ostati anoniman, izjavio je:

Trenutno se procrenjuje puni obim štete na kući i vozilu. Kuća, delimično srušena pod težinom automobila, moraće biti temeljno pregledana kako bi se utvrdila sigurnost i integritet strukture za budućnost.

Identitet vozača nije objavljen, i nije jasno da li će biti podignute optužnice.

(Sandžak danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!