ANA SAHRANJENA NA GRADSKOM GROBLJU: Paraćinci oplakuju žrtvu stravične eksplozije

Z. R.

22. 02. 2024. u 15:49

VELIKI broj žitelja Paraćina oprostio se danas od svoje sugrađanke Ane Stojanović, žrtve eksplozije plina u svom stanu u Ulici majora Gavrilovića broj 9, koja je unesrećila njenu porodicu i još 22 domaćinstva, koliko ih je, u ovom trenutku, bez svog krova nad glavom.

АНА САХРАЊЕНА НА ГРАДСКОМ ГРОБЉУ: Параћинци оплакују жртву стравичне експлозије

Foto: Z. Rašić

Od omiljene drugarice, koja je preminula od posledica povreda ne stigavši do paraćinske bolnice, danas su se oprostili ne samo roditelji i najbliža porodica, već i drugovi iz detinjstva, prijatelji, kolege sa posla....

Ona je bila jedinica i godinama je bila posvećena crkvi, bila je član Hora „Sveti Georgije“ pri paraćinskom Hramu Svete Trojice. Poslednjih godina u kobnom stanu, u kom je poginula, živela je sama, a nasledila ga je od bake koja joj ga je prepisala.
- U zgradi smo je svi voleli jer je i ona bila takva, prirodna, druželjubiva. Hranila je i životinje ispred zgrade uvek kad ima vremena. Kakav užasan kraj je doživela, nezamisliva tragedija. Ne zna kako će se njeni roditelji od ovog šoka ikada oporaviti – priča komšinica iz zgrade preko puta.

Foto: Z. Rašić


Još uvek se očekuje da stigne zvanični izveštaj forenzičara iz Niša, koji su veštačili plinsku bocu, za koju se veruje da je izazvala eksploziju jer je cureo plin iz nje.
- U pitanju je boca od deset kilograma koja je samo par dana pre eksplozije zamenjena, a veštačenje treba da pokaže šta je bila greška, da li je plin iscurio, ili možda nije nešto bilo u redu sa kombinovanim šporetom – kaže izvor iz istrage.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)