IBRAHIMOVIĆU POTVRĐENA PRESUDA: Ide deset godina u zatvor zbog ubistva prijatelja

S. J. M.

09. 11. 2023. u 17:48

APELACIONI sud odbio je sve žalbe tužilaštva i odbrane i potvrdio prvostepenu presudu Damiru Ibrahimoviću, kojom je osuđen na deset godina zatvora za ubistvo druga Ivana Trifunovića u novobeogradskom naselju Doktor Ivan Ribar 14. 1. 2021. godine.

ИБРАХИМОВИЋУ ПОТВРЂЕНА ПРЕСУДА: Иде десет година у затвор због убиства пријатеља

Foto: P. Milošević

Ibrahimović je oglašen krivim da je ubio Trifunovića, pri čemu je njegova mogućnost da shvati značaj svog dela i upravlja svojim postupcima bila smanjena, ali ne bitno. Sud je utvrdio da je oko 3 časa ujutru dovezao Ivana do kuće sa žurke koju su zajedno organizovali. Ivan je iz stana uzeo telefon svog oca i pozvao Damira, a zatim izašao iz stana i uputio se peške trotoarom. Oko 3.46 časova Ibrahimović je naišao autom, zaustavio se, izašao iz njega i krenuo peške ka Ivanu, koji mu se kretao u susret. Kada su se susreli, okrivljeni je nožem, koji je imao kod sebe, zadao oštećenom jedan ubod u levu stranu grudnog koša nanevši mu ranu, nakon čega se Ivan okrenuo i počeo da beži nazad, a Damir krenuo za njim da ga juri.

Prema presudi u tom trenutku naišao je Ivanov otac, koji je izašao da ga potraži, pa su ga bez svesti uhvatili za ruke i dovukli ga do Damirovog auta,  ubacili ga na zadnjue sedište i odvezli do Urgentnog centra. Ivan je tamo preminuo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove