REKAO DA ME ČEKA IZNENAĐENJE, A ONDA JE IZVADIO NOŽ I PREREZAO MI VRAT: Potresno svedočenje Nišlijkekoju je pokušao da ubije partner

J. Ć.

09. 02. 2024. u 20:17

- INSISTIRAO je da tog dana dođem kod njega kući, kako bi mi, kako je rekao, pokazao svoju palatu.

РЕКАО ДА МЕ ЧЕКА ИЗНЕНАЂЕЊЕ, А ОНДА ЈЕ ИЗВАДИО НОЖ И ПРЕРЕЗАО МИ ВРАТ: Потресно сведочење Нишлијкекоју је покушао да убије партнер

Viši sud u Nišu, Foto V. T.

Dogovorili smo se da se vidimo u 12 sati. Ja sam otišla, iako sam mesec dana ranije htela da prekinem tu vezu, ali htela sam lepo da se rastanemo. Popela sam se uz neke strme stepenice i odmah mi je bilo neprijatno jer sam ušla u jednu prolaznu sobu koja je više služila kao hodnik. On mi je pokazivao gde je kupatilo, kuhinja i stalno je govorio da idem ispred njega. Ja sam rekla da svuda domaćin ide ispred gosta, ali on je insistirao da to bude tako. Onda mi je rekao da uđem u jednu sobu gde me čeka iznenađenje. Kako sam zakoračila u sobu, otpozadi me je uhvatio levom rukom za lice i desnom rukom mi prerezao vrat.

Ovako je pred Višim sudom u Nišu ispričala svoju priču Svetlana S. (62) koju je njen partner Jovan Nikolić (49) pokušao da ubije nožem, prerezavši joj vrat, 24. septembra 2022. godine. Pošto je uspela da se otrgne i istrči na ulicu da potraži pomoć, Jovan je tom prilikom presekao vrat i sebi. Srećom oboje su ostali živi posle intervencije lekara.

Oni su pred sudom objasnili da su se viđali povremeno, a u toku dve, tri godine poznanstva oni se nisu posećivali u njegovoj kući u Knjaževačkoj ulici, ili njenom stanu, već su odlazili na zajednička putovanja. 

- U panici sam videla šta je uradio i počela je borba oko noža, zapravo za goli život. Njemu se nož našao u jednom trenutku u levoj ruci, a desnom me je potezao za kapuljaču, dok sam ja krvarila. Nekako sam uspela da mu izbacim nož iz ruku, a sečivo je palo na prvo stajalište na stepenicama. Ja sam se držala za gelender i situacija je bila strašna jer sam htela da doprem do podnožja stepenica kako bi se spasila izlaskom na Knjaževačku ulicu. On me je vukao, udarali smo se i nož je nekako dospeo na drugo stajalište. To je kuhinjski nož koji nisam pokušavala da uzmem i ja njega povredim nego da ga uzmem i bacim. Nekako sam došla do stepenica i sredine dvorišta kada sam počela da gubim svest. Tada sam se približila kapiji i on me je ostavio na miru. Sećam se da sam uzvikivala  „ Upomoć, upomoć“, a pet ili šest muškaraca me je gledalo iz susedne ulice i nisu mrdnuli da pomognu, već je prišla samo jedna žena. Od mog ulaska u kuću do pružanja pomoći prošlo je nekih dvadesetak minuta – rekla je danas na sudu Svetlana.

Suđenje je krenulo ispočetka, a Jovan je ponovio da je imao utisak da ga ona vara i da je samo hteo da je zaplaši, a nikako da je zakolje ili povredi. Snežana je istakla da je i ranije trpela nasilje od Jovana, te da je čak pokušao i da je ubije, ali da ga nije prijavila, jer ga se bojala.

- On mi je govorio da je radio u BIA, spominjao je neka zvučna imena. I ja iz straha da će mi se nešto dogoditi nisam prijavljivala i što mi je sporadično nanosio povrede. Za takvo njegovo ponašanje s vremena na vreme mi je govorio da je to zato što mu se majka bavi crnom magijom – rekla je ona na sudu.

Suđenje će biti nastavljeno 4. marta. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)