VJT: Bujanovčanin izboden nožem

J.S.

24. 07. 2023. u 12:12

Više javno tužilaštvo u Vranju potvrdilo je pisanje Novosti da je dana 23. 7. 2023. godine, oko 16.00 časova, izboden čovek u Bujanovcu.

ВЈТ: Бујановчанин избоден ножем

Foto:J.S.

Dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Vranju obavešten je od strane Policijske stanice u Bujanovcu da je u Bujanovcu, u ul. Moravska 76 bb, na raskrsnici, nakon kraće rasprave, Lj. M. (rođen 1992. godine) nožem zadao tri uboda S. S. iz Bujanovca (rođen 1991. godine), u predelu leve strane grudnog koša u blizini srca i jednu posekotinu u predelu levog obraza, i tom prilikom je isti zadobio teške telesne povrede opasne po život, a koje su konstatovane od strane lekara Hitne pomoći u Bujanovcu. Oštećeni je nakon pružene prve pomoći u DZ u Bujanovcu, prevezen u Medicinski centar u Vranju, a nakon toga, zbog težine nanesenih povreda, transportovan u KC u Nišu. Osumnjičeni Lj. M. nakon potraživanja na kućnoj adresi nije pronađen i za istim se traga.

Od strane dežurnog tužioca VJT u Vranju naloženo je da se nakon pronalaska osumnjičenog, istom donese rešenje o zadržavanju do 48 sati zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju iz čl. 113 u vezi sa čl. 30 KZ Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)