POZNATO STANJE DVOJICE POVREĐENIH SINOĆ U PETROVARADINU: Zadobili teške povrede, zadržani na lečenju

Lj.P.

10. 08. 2023. u 12:08

U URGENTNI centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, 9. avgusta, primljena su dvojica muškaraca povređeni u sukobu u Petrovaradinu, koji se dogodio oko 23 sata.

ПОЗНАТО СТАЊЕ ДВОЈИЦЕ ПОВРЕЂЕНИХ СИНОЋ У ПЕТРОВАРАДИНУ: Задобили тешке повреде, задржани на лечењу

N.Karlić

- Nakon pregleda, inicijalne dijagnostike, urgentnog hirurškog zbrinjavanja i stabilizacije opšteg stanja, pacijent je primljen na bolničko lečenje na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju Urgentnog centra KCV, gde se sprovodi dalji monitoring i intenzivno lečenje – navode u PR službi KCV.

Drugi pacijent M. M. (24) je primljen sa teškim povredama, po tipu ubodne rane ekstremiteta.

- Posle pregleda, inicijalne dijagnostike i urgentnog hirurškog zbrinjavanja, u stabilnom opštem stanju primljen je na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju UKCV na dalje lečenje – saopštili su iz PR službe UKCV.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je jutros povodom sinoćnog događaja, u kojem su povređena dvojica, dalo saopštenje u kojem se navodi da je 9. avgusta oko 23 časa u Petrovaradinu u Ulici Podunavskog odreda, na parking prostoru u blizini kućnih brojeva 6 i 8, došlo do sukoba više N. N. lica.

- U sukobu su Š. S. i M. M. zadobili telesne povrede, u vidu većeg broja ubodnih rana, nakon čega im je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine – navodi se u saopštenju VJT. - Na mesto događaja izašao je dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, gde je potom u prisustvu policijskih službenika PU Novi Sad izvršen uviđaj i izuzeti su pronađeni tragovi i predmeti za koje se sumnja da su u vezi sa predmetnim događajem, koji je kvalifikovan kao krivično delo teško ubistvo u pokušaju iz čl. 114 st. 1 tač. 2 u vezi sa čl. 30 Krivičnog zakonika.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, u saradnji sa PU Novi Sad, preduzima sve neophodne mere i radnje na prikupljanju dokaza i utvrđivanju identiteta izvršioca krivičnog dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!