BIO JE MESAR, ZAKLAO JE SVOJU ŽENU: Krvava slava nikada nije zaboravljena (FOTO)

S.BABOVIĆ

09. 11. 2023. u 14:23

NEBOJŠA Pavlović (61) iz sela Varvarin bio je mesar, zaklao je svoju suprugu Milicu (60), novembra 2015. godine.

БИО ЈЕ МЕСАР, ЗАКЛАО ЈЕ СВОЈУ ЖЕНУ: Крвава слава никада није заборављена (ФОТО)

Foto:Privatna arhiva,S.Babović

Kako je za "Novosti" posvedočila neutešna ćerka Olivera, pre nego što je presudio Milici, njen otac je spakovao stvari za zatvor u torbu i izneo je ispred kuće, jedne od dve u dvorištu, gde su Pavlovići odvojeno živeli.

- Otac nikada nije dolazio na slavu, sada je ušao i prišao je nožem s leđa, dok je majka uključivala šporet - ispričala je "Novostima" Olivera. - Zasekao je 17 centimetara i nije joj bilo spasa. Majka je samo rekla "ubode me" i stropoštala se na pod kuhinje.

Posle krvavog pira, Pavlović je rekao da je "uradio dobar posao". Porodica je kolima transportovala žrtvu do Doma zdravlja, ali već je u kolima bilo jasno da žena nema puls.

Milica je vodila dnevnik kome je dala ime "Knjiga ispovesti i pokajanja jedne napaćene žene". Na stranicama intimnih zapisa ostavljala je trag da je tučena, da trpi nasilje, da ima problema kada joj muž popije. Napisala je da je verovala da će se suprug promeniti, ali da se takvi ljudi - ne menjaju.

- Zaljubila sam se na prvi pogled u čoveka koga nijedna žena ne bi mogla izdržati - poverila se dnevniku Milica. - Od prvog dana braka on je pio u velikim količinama i bio je mnogo nasilan, kako na porodicu, tako i na ulici, po varoši. Uvek sam se nadala doći će bolje vreme. Verovala ili ne, to nikada nije došlo, zato i pišem sada ovo da olakšam dušu i da dam savet ženama da nema bolje sutra kod takvih ljudi.

Nebojša Pavlović preminuo je u zatvoru mesec dana kasnije.

https://youtu.be/CVC9f7Gc7KU?si=XLyZoBd1YGS7YyJc

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?