DOJAVA O BOMBI U ŠKOLI U NOVOM PAZARU: Nastava hitno prekinuta, kontradiverzione ekipe pregledaju teren

Novosti online

22. 11. 2023. u 19:05

NASTAVA u osnovnoj školi “Avdo Međedović” u Novom Pazaru prekinuta je iznenada nakon što je škola primila dojavu o postavljenoj bombi.

ДОЈАВА О БОМБИ У ШКОЛИ У НОВОМ ПАЗАРУ: Настава хитно прекинута, контрадиверзионе екипе прегледају терен

Foto M. Anđela

Informacija o potencijalnoj bombi, navela je rukovodstvo škole da odmah preduzme akcije evakuacije i obavesti policiju, Školsku upravu, kao i saradnike.

Nakon prijema dojave, koja je stigla putem emaila, doneta je hitna odluka o evakuaciji objekta. Roditelji su obavešteni da dođu po svoju decu, a školski prostor je brzo i efikasno ispražnjen. Prema nezvaničnim informacijama, dojava o bombi izazvala je ozbiljnu zabrinutost među roditeljima i zaposlenima u školi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave Novi Pazar odmah su stigli na lice mesta. Trenutno se vrši kontradiverzioni pregled školskih objekata kako bi se utvrdila validnost dojave i osigurala bezbednost svih učenika i zaposlenih.

Situacija se pažljivo prati, a nadležni organi pozivaju na oprez i saradnju. Detalji ove dojave i eventualni motivi iza nje još uvek nisu poznati. Ovaj incident je deo serije sličnih incidenata koji su zabeleženi u različitim delovima zemlje, izazivajući opštu zabrinutost za bezbednost u obrazovnim ustanovama, piše indeksonline.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar