KOMŠIJE U ŠOKU NAKON UŽASA U SRPSKOJ CRNJI: Majka polila sina benzinom i zapalila, otkriveno šta je prethodilo porodičnoj drami

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

02. 12. 2023. u 14:56

MEŠTANI Srpske Crnje, koji sinoć u više navrata u svojim domovima nisu imali struju, u šoku su nakon događaja u Ulici Kralja Aleksandra.

КОМШИЈЕ У ШОКУ НАКОН УЖАСА У СРПСКОЈ ЦРЊИ: Мајка полила сина бензином и запалила, откривено шта је претходило породичној драми

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Majka iz Srpske Crnje, nakon žestoke svađe, polila je benzinom i zapalila svog dvadesetšestogodišnjeg sina A. T. u kući na periferiji Srpske Crnje.
 
- U Srpskoj Crnji je puno familija sa tim prezimenom, koje nisu rod, znam da je porodica brojna, imaju osamoro ili devetoro dece, poznati su kao Vanjkini, to im je “špicname” kako se to ovde kod nas u Banatu kaže - ističe za Novosti meštanin Srpske Crnje i sam užasnut događajem od sinoć.
 
A.T. je nakon intervencije policije i službe Hitne pomoći najpre prevežen u Urgentni centar zrenjaninske Bolnice, a zatim sa teškim povredama i opekotinama na Odeljenje plastične hirurgije Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.
 
Zapaljivanju benzinom, navodno, prema nezvaničnim pričama koje od jutros kolaju selom, prethodila je žestoka svađe majke, koja je na kučnom izdržavanju kazne i ima elektronski uređaj, nanogicu i njenog sina, koji je došao u posetu.
 
BONUS VIDEO:
OTAC PRONAŠAO TELA SINA I SNAJE: „Dozivao sam "Igore", nije reagovao – već su bili mrtvi“

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)