MAKEDONAC PUCAO NA MLAĐU ŽENU IZ SRBIJE, BORE JOJ SE ZA ŽIVOT: Detalji horora na naplatnoj rampi kod Preševa

Јелена Стојковић
Jelena Stojković

07. 03. 2024. u 22:45 >> 22:47

NA Urgentnom odeljenju vranjske Bolnice noćas je primljena mlađa ženska osoba u kojoj je pucano noćas na naplatnoj rampi.

МАКЕДОНАЦ ПУЦАО НА МЛАЂУ ЖЕНУ ИЗ СРБИЈЕ, БОРЕ ЈОЈ СЕ ЗА ЖИВОТ: Детаљи хорора на наплатној рампи код Прешева

Foto: N. Skenderija

Na Urgentnom odeljenju vranjske Bolnice noćas je primljena mlađa ženska osoba na koju je pucano noćas na naplatnoj rampi.

Iz Zdravstvenog centra nam je rečeno da se lekari bore za njen život, ali da je dijagnostika u toku i da je rano za bilo kakve prognoze.

"Novosti" saznaju da je u pitanju mlađa žena sa teritorije Srbije, a da je na nju pucao stariji muškarac sa državljanin Severne Makedonije.

Uvićaj na licu mesta je u toku.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!