DEDA MALE DANKE ČUPA KOSU SA GLAVE: "Samo hoću da je grlim i ljubim"

Novosti online

04. 04. 2024. u 14:00

PUNIH 10 dana tragalo se za Dankom Ilić koja je nestala u Banjskom polju kod Bora.

ДЕДА МАЛЕ ДАНКЕ ЧУПА КОСУ СА ГЛАВЕ: Само хоћу да је грлим и љубим

Foto: Društvene mreže

Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot su uhapšeni zbog sumnje da su odgovorni za smrt Danke Ilić.

Janković se tereti da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, nehotice udario dvogodišnju devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio s njim.

Foto: Novosti

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta, oko 13.52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

Prema našim saznanjima, dete je udareno automobilom, a potom su je ubice udavile, ubacile u gepek i odnele telo na deponiju, gde su je navodno zakopali.

Porodica male Danke skrhana je bolom nakon saznanja da je mala Danka mrtva.

- Deda čupa kosu s glave, ne zna šta ga je snašlo! Samo ponavlja: "Hoću da je grlim i ljubim" - kaže izvor Republike koji ne može da zadrži suze dok priča.

Inače, deda Časlav Dragomirović ranije je za medije uspeo samo da izusti da je van sebe.

- Ne znam ništa zvanično, ja sam van sebe, ne znam ni gde mi je kćerka. Ne javlja mi se, čekam samo zvanične vesti, ne mogu da poverujem dok mi ne kažu kako jeste, potpuno sam van sebe - rekao je kroz suze deda ubijene devojčice za Kurir.

Tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo i saopštilo da je Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

BONUS VIDEO: BAGERI NA DEPONIJI: Potraga za Dankinim telom u Banjskom polju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!