OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE ILIĆ STIGLI U TUŽILAŠTVO: Majka Dejana Dragijevića odbila da svedoči

Novosti online

17. 04. 2024. u 08:25

U VIŠE javno tužilaštvo u Zaječaru jutros su stigli osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) Srđan Janković i Dejan Dragijević.

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ДАНКЕ ИЛИЋ СТИГЛИ У ТУЖИЛАШТВО: Мајка Дејана Драгијевића одбила да сведочи

Foto: Društvene mreže

Podsetimo, juče je u tužilaštvo stigla i majka Dejana Dragijevića koja je iskoristila pravo da ne svedoči.

Oni će biti saslušani danas.

Podsetimo, Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, kako nezvanično saznajemo, uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

- Pritvor osumnjičenima Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću, po rešenju sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru, ističe 3. maja. Oni će biti poslati na psihijatrijsko veštačenje, čim se za to steknu uslovi - navode u zaječarskom Višem javnom tužilaštvu.

Janković i Dragijević, radnici borskog JKP "Vodovod", tog 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili su na radnom zadatku. Prema priznanju Dragijevića, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem Radoslavom (73) i sada pokojnim bratom Daliborom Dragijevićem (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

(Telgraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?