OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela

Tanjug

19. 04. 2024. u 18:23

GLAVNI tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru Miodrag Canović rekao je da još uvek nije stigao zapisnik o izvršenoj odbukciji tela Dalibora D., brata osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, kao i da nije pročitao navode medija da je on preminuo nasilnom smrću.

ОГЛАСИЛО СЕ ТУЖИЛАШТВО У ЗАЈЕЧАРУ О СМРТИ БРАТА ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА УБИСТВО ДАНКЕ ИЛИЋ: Још није стигао записник о обдукцији тела

Foto: Katarina Mitrović

Jedan medij danas su objavili vest da je odbukcija pokazala da je brat Dejana D., Dalibor D. koji je preminuo tokom policijskoj zadržavanja preminuo nasilnom smrću, međutim u tužilaštvo još uvek nije stigao zapisnik o izvršenoj odbukciji koja će pokazati uzrok smrti, prenosi Tanjug.

Dalibor D. je preminuo 7. aprila u Policijskoj stanici u Boru, gde je bio kao osumnjičeni da je pomogao svom bratu da sakrije telo dvogodišnje devojčice. 

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dragana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još uvek nije pronađeno.

 

BONUS VIDEO: MOĆNO DEJSTVO OKLOPNIH VOZILA: Pogledajte naoružanje Vojske Srbije na Pešteru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)