GLAVNI pretres protiv Darka Đ. (35) i njegove bivše vanbračne supruge Milice J. (30), čija je tromesečna beba Maša 12. februara 2018. preminula od gladi, odložen je u sredu u Osnovnom sudu u Knjaževcu, jer se prvooptužena - ponovo porodila!

Jeca Pereca

08.08.2020. 21:54

Ona je monstrum i to je blaga reč! Majka joj se razbolela i preminula pre 9 meseci, na sahranu joj nije došla, čak ni porodicu nije kontaktirala od tada. Prvo dete je zanemarila i ostavila kod brata koji se bori za starateljstvo nad njim. Dvoje dece joj je oduzeto i jedna tromesečna beba preminula zbog zanemarivanja. I sad vidim da se ponovo porodila! Ima li kraja ovoj katastrofi? Kako je socijalna služba reagovala na sve ove činjenice i šta će sudstvo uraditi ne znam ali jadna deca!

Sonja

09.08.2020. 16:01

Ja se pitam šta radi naše socijalno? Ljudima oduzimaju decu zbog nemaštine a njoj su dozvolili da čuva bebu posle svih gluposti koje je napravila! Šta još treba da se desi, kakva još katastrofa, da sistem detektuje da nije sposobna za roditeljstvo?

Petar

11.08.2020. 01:36

Ovo je atomska bomba od priče! Ovo što vidim u komentarima ne nazirem u tekstu. Hajde budite malo novinari pa istražite kompletan slučaj, interesuje nas.

Laki

25.09.2020. 14:07

Prvo dete je zanemarila i ne plaća izdržavanje, dvoje dece smestila u hraniteljsku porodicu i ne obilazi ih, jedno dete je preminulo posle zlostavljanja i pored svega toga napravila je još jednu bebu! Ona nije samo slučaj za sudstvo i socijalo već i za psihijatra!