TEŽAK INCIDENT KOD VARVARINA Krenuo da obiđe majku, pa napadnut nožem u kući

S. BABOVIĆ

13. 11. 2020. u 09:07

TEŽAK incident dogodio se ponovo u okolini Varvarina, saznaju “Novosti”: za sada nepoznata osoba napala je nožem Dragana M.(64) u njegovoj kući u selu Bošnjane, posle čega je teško povređeni muškarac prebačen na hirurgiju Opšte bolnice u Kruševcu.

ТЕЖАК ИНЦИДЕНТ КОД ВАРВАРИНА Кренуо да обиђе мајку, па нападнут ножем у кући

Foto: Depositphotos

Sve se, prema saznanjima “Novosti”, dogodilo oko 4 sata ujutro, kada je nesrećni čovek krenuo da obiđe nepokretnu majku.


- Iznenada je napadnut nožem dok je bio u hodniku, ima povrede desnog uha-navodi izvor “Novosti”. -Napadač je pobegao iz kuće, a žrtva je bila dovoljno prisebna da pozove komšiju, koji ga je prebacio do Doma zdravlja u Varvarinu, posle čega je sanitetom transportovan do kruševačke bolnice.

Potraga za NN licem je u toku. Ceo slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu. Ovo je drugi težak incident koji se dogodio u okolini Varvarina od početka meseca. Kako su “Novosti” ranije pisale, od posledica pada zadobijenih od udarca u indicentu u selu Bačina, koji se dogodio u noći između 31. oktobra i 1. novembra, sedam dana kasnije u KC Niš preminuo je mladić Marko Ristić (23) iz sela Varvarina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)