DA SU devojke iz kafane "Luna PP zvezda" u Majuru kod Šapca bile prave seksualne robinje, svedoči užasan podatak, koji je procurio iz istrage - imale su i do 400 klijenata mesečno.

Goran

01.12.2020. 04:30

Jok će da rade za 200e mesečno i plus da zadovoljavaju šefove ako su lepe koliko takvih robinja ima po Srbiji ko shvata zna da smo debelo propali...

Ex faca

01.12.2020. 09:07

Ništa čudno jer gledajući, recimo, rijalitije sve se svodi na ko je koga ili ko će koga. Glavne akterke istih su uglavnom, kako jedni druge prozivaju, radodajke iz privatnog života, pune love, doživljaja i putovanja. To je otprilike reper mladim devojčicama kako da bez prevelikog truda ostvare svoje snove i ambicije. A onda će negde daleko da se udaju za nekog „šonju“ neobaveštenog, i budu uzorne domaćice iz patrijarhalnih porodica.

Boban

02.12.2020. 21:35

Morali su da su nekom zasmetalo ili gazda nije plaćao dovoljno reket!A šta ćemo sa devojkama iz zadruge gde smo dobili direktno snimak gde su radili po bujanovcu i uzimali po 200 eura od siptara?a šta ćemo sa starletama?Ili su one zaštićene jer pripadaju elitnoj prostituciji?a šta ćemo sa pola naše estrade i pevačicama koje su bile sa albancem narkodilerom Cazimom Osmanijem zvanog Feniks.i one su naplatila svoje usluge.ja bih to legalizovao i neće imati nikakav problem.pozdrav.