SAMO SREĆOM NEMA MRTVIH: Saobraćajna nesreća na starom putu Kraljevo-Čačak, vozila delom smrskana, povređeno šest osoba (FOTO+VIDEO)

G.Ć.

14. 12. 2020. u 00:20

U SAOBRAĆAJNOM udesu dva putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u nedelju, oko 23 sata, u kraljevačkom selu Drakčići, na takozvanom starom putu Kraljevo-Čačak, povređeno je šest osoba.

САМО СРЕЋОМ НЕМА МРТВИХ: Саобраћајна несрећа на старом путу Краљево-Чачак, возила делом смрскана, повређено шест особа (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: G. Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada su se iz, za sada nepoznatih razloga, direktno sudarili „folksvagen pasat“ trsteničke registracije koji se kretao iz pravca Čačka prema Kraljevu i „pežo 307“ vrnjačkih registarskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smera.

Tom prilikom ukupno je povređeno šest osoba iz oba automobila koje su sa dva sanitetska vozila hitno prevežene u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinute.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici puta jedno vreme bio potpuno obustavljen, a više okolnosti pod kojima se sudar dogodio biće poznato nakon istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)