SNIMCI SA MESTA UBISTVA MLADIĆA NA NOVOM BEOGRADU: Ivan pronađen izboden u blizini zgrade - komšije trvde da nisu čuli za žurku (FOTO/VIDEO)

G.N.

14. 01. 2021. u 11:32

NOĆAS oko četiri sata otac je dovezao svog sina Ivana T. (22) u Urgentni centar, koji je uboden nožem u srce.

СНИМЦИ СА МЕСТА УБИСТВА МЛАДИЋА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Иван пронађен избоден у близини зграде - комшије трвде да нису чули за журку (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M.Anđela

Njegovo telo pronađeno je u ulici dr Ivana Ribara. On je tada davao znake života, a privatnim automobilom je prevezen u Urgentni centar. Pola sata kasnije je konstatovana smrt.

Kako saznaju "Novosti" na terenu, komšije tvrde da nisu čuli ništa. Policija je jutros dolazila u zgradu na broju 168 da preuzme snimke sa kamera, a krvavi tragovi pronađeni su između dve zgrade broja 168 i 170.

Foto: M.Anđela

Staranari iz zgrade sa brojem 170 navode da uopšte nisu čuli da se u njihovoj zgradi održava neka žurka.

Podsetimo, kako prenosi Pink, istraga je pokazala da je Ivan T. veći deo večeri proveo na žurki u jednom stanu na Novom Beogradu. U jednom trenutku je otišao sa žurke, a istraga utvrđuje šta se dešavalo od trenutka kada je napustio stan dok ga otac nije pronašao kako krvari na pločniku. Otac je je sa još jednim drugom odvezao ranjenog mladića u UC gde je on preminuo. Ivan je uboden oštirm predmetom u grudi, a istraga je toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!