FIRMA "Stvar srca" registrovana je 19. jula 2004. godine, kao produkcijska kuća, društvo sa ograničenom odgovornošću, sa adresom u Ulici prote Mateje 44 na Vračaru.

Miloš

19.01.2021. 23:08

Pod hitno zatvorite Mikinu školu. To nije škola glume toje teatar za zabavu maloletne dece, čiji roditelji nemaju ko da im vaspitava decu pa ostavljaju kod čika Mike pa usput će da nauče glumu. Škola nije pod nadzor ministarstva prosvete i nije pod nadzor FDU tako da je mogao da radi sta hoće, nikome nije polagao račune, Mika je izgradio ime i autoritet pa su roditelji imali poverenje u njega jer nisu znali šta će sa decom, oni snose deo odgovornosti a Mika za zloupotrebu maloletne dece strogo biti kaznjen i zabraniti otvaranje ovakvih škola. Doneo sam mišljenje i zaključak na osnovu rasprave u medijima i društvenim mrežama.

Milutin

19.01.2021. 23:34

Znači, producentska kuća a ne škola glume kako se sve vreme predstavlja u javnosti! Zanimljivo je i to da je polovina vlasništva te "škole" pripada Biljani Mašić, ženi Mike Aleksića koja je profesor FDU, i ona upravo bira glumce za svoju klasu koju njem muž (i ona kao vlasnik) pripremaju za taj prijemni! Ako to nije korupcija i protekcija šta je??? Utvrditi i njenu odgovornost za rad te monstruozne "ustanove" i udaljiti je sa fakulteta!!!