KOLIMA NAMERNO NALETALI NA DRUGI AUTO? Hapšenje zbog nasilničkog ponašanja u Prokuplju, policija pronašla i drogu

Tanjug

27. 02. 2021. u 17:39

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su R. M. (27), D. U. (25) i N. J. (27) iz ovog grada, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila je danas prokupačka policija.

КОЛИМА НАМЕРНО НАЛЕТАЛИ НА ДРУГИ АУТО? Хапшење због насилничког понашања у Прокупљу, полиција пронашла и дрогу

Foto: I. Marinković

Sumnja se da se, sinoć u Prokuplju, upravljajući automobilom "škoda oktavia", R.M. prilikom preticanja sudario sa vozilom "mercedes" kojim je upravljao N. J.

Nakon sudara, vozač mercedesa N. J. je ubrzao kretanje, naglo okrenuo vozilo i ponovo udario u škodu koja je posle prvog udara ostala na kolovozu, a u kojoj su se nalazili vozač R. M. i suvozač D. U.

Potom je, kako se sumnja, došlo do sukoba između trojice osumnjičenih, koji su prekinuli policijski službenici.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Takođe, policija je pretresom stana kod osumnjičenog D. U. pronašla i oduzela manju količinu kokaina i 99 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Protiv njega će, kako se navodi, biti podneta i kriviča prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo