KOSOVSKA ISKUŠENJA PATRIJARHA PAVLA: Promocija knjige Nađe Andrejević Keleris u kripti Hrama Svetog Save

V.V.S.

21. 09. 2023. u 14:24

KNjIGA "Kosovska iskušenja patrijarha Pavla" Nađe Andrejević Keleris biće predstavljena večeras (na Malu Gospojinu)u kripti Hrama Svetog Save u Beogradu.

КОСОВСКА ИСКУШЕЊА ПАТРИЈАРХА ПАВЛА: Промоција књиге Нађе Андрејевић Келерис у крипти Храма Светог Саве

foto promo

O ovom delu govoriće arhimandrit Stefan Vučković, iguman manastira Velika Remeta, prof. dr Radomir V. Popović, prof. dr Dragomir Sando i autorka. Delove iz knjige čitaće glumci Ljiljana Blagojević i Branislav Lečić.

Prvo izdanje izašlo je za života patrijarha Pavla i promovisano u Kolarčevoj zadužbini,a promociju je tada sam otvorio rečima: "Drvo se na drvo naslanja, a čovek na čoveka. I tako je za sva vremena".

- Svaki put kada bi Njegova svetost patrijarh Pavle govorio o južnoj srpskoj pokrajini, isticao je da je Kosovo dovoljno široko i dugačko da na njemu ima Božjeg sunca za sve - ako smo ljudi. Ako smo neljudi, biće nam svega malo, i da nas ostane samo četvoro na Zemlji - kaže ovim povodom autorka Nađa Andrejević Keleris.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!