MILJENICI PUBLIKE MILICA I DANILO: Po izboru čitalaca "Novosti" pobednici su Milša i Čelebić, kao Lala i Balša Doder u "Zakopanim tajnama"

J. B. L.

01. 10. 2023. u 12:00

LASKAVU nagradu Zlatna antena za najbolji glumački par u TV seriji čitaoci "Novosti" dodelili su ove godine Milici Milši i Danilu Čelebiću.

МИЉЕНИЦИ ПУБЛИКЕ МИЛИЦА И ДАНИЛО: По избору читалаца Новости победници су Милша и Челебић, као Лала и Балша Додер у Закопаним тајнама

Foto Jelena Simonović

Glumci koji su srca gledalaca osvojili kao Lala i Balša Doder u seriji "Zakopane tajne", već na početku glasanja izbili su na čelo u jakoj konkurenciji kolega i tu se zadržali do samog kraja. Oni su dobili neverovatnih 83.7 odsto, odnosno 39.358 glasova na našem portalu.

- Volim fer-plej u svakom smislu i bilo mi je neverovatno da imamo veliku prednost u zaista jakoj konkurenciji izvanrednih glumačkih imena. Naše glumačko delanje namenjeno je pre svega publici, a TV gledaoci su na ovaj način dali sud i pokazali svoj odnos prema tome šta i kako radimo, po poznatoj latinskoj poslovici "Vox populi, vox dei", odnosno "glas naroda je glas Boga". I upravo ovo priznanje je zaista satisfakcija za naš rad - kaže za "Novosti" Danilo Čelebić i dodaje da je neizmerna čast biti deo ove naše duge tradicije.

Foto Z. Jovanović

Od 1968. godine četiri i po decenije na "Filmskim susretima" u Nišu "TV novosti" su po izboru svojih čitalaca uručivale nagradu "Ona i on". Naslednik ovog prestižnog priznanja je Zlatna antena, koju "Novosti" dodeljuju u okviru Festivala drama i serija (FEDIS) od 2020. Za ovo kratko vreme, Milica Milša je već osvojila ovu nagradu u paru sa Vladanom Savićem, za seriju "Igra sudbine".

- Srce mi je sada puno. Baš ste me mnogo obradovali! Ovu divnu nagradu osvojila sam pretprošle godine za ulogu Ade Kanački, a evo sad i za Lalu Doder. "Igra sudbine" i "Zakopane tajne" su dve velike serije, sa dve divno napisane ženske uloge koje sam imala sreću da igram, a još veću sreću da to gledaoci, to jest čitaoci "Novosti" prepoznaju i nagrade tako prestižnim priznanjem - kaže nam Milica Milša.

Foto: Petar Milosevic

Iza obe serije, koje su Milši donele laskavu titulu miljenice publike, kao autor i scenarista stoji njen suprug, Žarko Jokanović.

- Žarko je majstor tog, možemo reći, žanra koji je počeo sa "Igrom sudbine", a nastavio još više u "Zakopanim tajnama". On ume da nam zavrti mozak, kao na ringišpilu okrene i ostavi bez daha - ističe glumica.

Od 2. oktobra, radnim danima u 21.00 na Pinku, očekuje nas druga sezona "Zakopanih tajni". Hoćemo li, napokon, da upoznamo Balšinog brata blizanca, koje tajne donosi Olga Aslanova (Mira Banjac) sa kojom se srela Lala i šta možemo da očekujemo u nastavku?

Foto Jelena Simonović

- Već smo prilično odmakli u snimanju druge sezone. Mogu da vam kažem da će sve biti mnogo dinamičnije, uzbudljivije, zagonetnije, komplikovanije... Biće i starih raspleta i novih zapleta, do sada neviđenih situacija, ali i novih likova. Ne bih sada ulazio baš u detalje, gledajte pa ćete videti - zagonetan je Danilo Čelebić.

Laureatima će priznanje biti uručeno 5. oktobra u Domu omladine Beograda na finalnoj večeri Festivala drama i serija, a oni će se iduće godine pokloniti publici u Nišu i tako nastaviti dugu tradiciju našeg lista.

Jaka konkurencija

OSIM prvoplasiranih, u trci za nagradu "Zlatna antena" za najbolji glumački par bili su: Nina Janković Dičić i Gordan Kičić ("Mama i tata se igraju rata 2"), Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović ("Šetnja sa lavom"), Jovana Stojiljković i Petar Zekavica ("Vera"), Maša Dakić i Andrija Milošević ("Lako je Raletu"), Ivana Dudić i Milutin Milošević ("Od jutra do sutra"), Bojana Maljević i Dragan Mićanović ("Dug moru 3"), Nina Seničar i Dejan Bućin ("Popadija"), Branka Katić i Nikola Kojo ("U klinču"), kao i Milica Janevski i Igor Đorđević ("Bunar").

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024