NAKON BORBE SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Preminuo poznati hrvatski glumac

Novosti online

10. 10. 2023. u 11:01

NAKON borbe s teškom bolešću umro je hrvatski glumac Nenad Cvetko (53).

НАКОН БОРБЕ СА ТЕШКОМ БОЛЕШЋУ: Преминуо познати хрватски глумац

Foto: Printskrin/Jutjub

Glumac je pre dve godine je slučajno otkrio kvržicu na vratu, a u jednom trenutku je i ostao bez glasa. Dijagnostikovan mu je karcinom glave i vrata, piše "Večernji list".

- U vreme kad sam morao da crpim energiju koju nisam imao, pao sam na 35 kilograma. Efekti zračenja i hemoterapije još deluju. Čak i sad, nakon tri meseca, oni još nisu procesuirani u mom organizmu. U principu, da kucnem o drvo, sve je ostalo sama pozitiva – rekao je prošle godine kada je prolazio kroz proces hemoterapije i nadao se dobrom ishodu lečenja.

U pomoć su mu tada pritekle i brojne kolege, pa je pre dve godine tako na inicijativu glumice Višnje Babić u Gradskom pozorištu Trešnja održana promocija knjige "Put u nepovrat" Damira Cvitanovića, a program su nazvali "Knjiga za Cvetka".

Organizatori su u najavi naveli su da su knjige besplatne, te da se skupljaju dobrovoljni prilozi za pomoć glumcu Nenadu Cvetku.

BONUS VIDEO: KNjIGE I BIBLIOTEKE SU NAŠE SKLONIŠTE: Drugi čuvar vremena je prošlost

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove