FILMSKA REVIJA ZA DECU: Premijere "Ružice i kamene trolice" u tri grada

M. N. M.

03. 02. 2024. u 19:05

PRVA filmska revija "Euro Fest for Kids" u organizaciji Mreže bioskopa koju čine Kulturni centar Gornji Milanovac, Leskovački kulturni centar i beogradska MTS Dvorana, koja se održava od 4. do 7. februara u ova tri grada, počinje premijerom animiranog filma "Ružica i kamena trolica" u čijoj sinhronizaciji su učestvovali đaci iz Srbije.

ФИЛМСКА РЕВИЈА ЗА ДЕЦУ: Премијере Ружице и камене тролице у три града

promo

Premijera tog filma danske rediteljke Karle Nor Holmbek biće održana u nedelju u 14 časova u sali 6 MTS Dvorane, u Gornjem Milanovcu u ponedeljak u 18 časova u Velikoj sali Kulturnog centra "Mija Aleksić", dok će film u Leskovcu premijerno biti prikazan u utorak u 13 časova u bioskopu Leskovačkog kulturnog centra.

U sinhronizaciji filma "Ružica i kamena trolica" učestvovali su đaci iz tri grada, polaznici kreativnih radionica "Kako sinhronizovati crtani film" koje su vodili iskusni glumci i filmski profesionalci Vesna Šašić Paštrović i Marko Marković, sa inženjerom zvuka Miletom Novkovićem.

Tokom četiri dana revije, osim nosećeg sinhronizovanog filma, biće prikazani filmovi "Slučaj Tesla" Andreja Hađivasileva, "Snovi jednog robota" Pabla Bergera i "Kraljica plesa" Aurore Gose.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)