PODRŠKA RŠUMOVIĆU: "Eurimaž" dodelio sredstva našem reditelju

A. P.

16. 12. 2020. u 12:40

FOND "Eurimaž", telo Saveta Evrope, doneo je odluku da finansijski podrži 17 dugometražnih filmova, a među odabranima je i novi film Vuka Ršumovića "Priča o Fateme", koji je dobio 115.000 evra.

ПОДРШКА РШУМОВИЋУ: Еуримаж доделио средства нашем редитељу

Foto privatna arhiva

Projekat (ranijeg naslova "Živi") podržan je svojevremeno i na konkursu Filmskog centra Srbije, a komisija je tada obrazložila da "film na vrlo vešt i jedinstven način, svedenim sredstvima, plete komplikovanu sliku Evrope u vreme azilantske krize".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost