PODSETNIK VRŠAČKOG NP „STERIJA“: Stare zaboravljene predstave na internetu

J. J. BALjAK

23. 01. 2021. u 16:10

OTKAKO su vrata Narodnog pozorišta „Sterija“ u Vršcu zatvorena za publiku, zbog pandemije korona virusa, repertoar ove ustanove redovno se „izvodi“ na njihovom jutjub kanalu.

ПОДСЕТНИК ВРШАЧКОГ НП „СТЕРИЈА“: Старе заборављене представе на интернету

Foto: NP "Sterija"

Osim aktuelnih predstava sa sadašnjim glumačkim ansamblom, vršački pozorišnici su ovu priliku iskoristili da publiku podsete i na neke stare i voljene predstave, u kojima su glumili ili ih režirali neki od velikana srpskog glumišta.

Tako će publika širom naše zemlje i inostranstva danas na njihovom jutjub kanalu, do ponoći, moći da pogleda snimak Nušićeve komedije „Svet“, sa Tihomirom Stanićem u glavnoj ulozi.

Premijera ove predstave bila je u NP „Sterija“ 25. februara 2003. godine.

Pozorište je ostvarilo saradnju i sa regionalnom televizijom „Banat“, koja takođe emituje njihove predstave. „Svet“ će biti na njihovom programu večeras od 20 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)