HRVATSKA književnica Vedrana Rudan se u svom novom tekstu osvrnula na smrt velike glumice Mire Furlan, i na žalopojke u hrvatskim medijima - istih medija koji su je devedesetih najurili iz Zagreba.

Komentari (6)

gedža

28.01.2021. 06:13

Vedrana, siguran sam da bi i sami imali da kažete dosta toga što ste iskusili i na svojoj koži,ali niste, da bi sam tekst izbegao formu revanšizma nekoga ko je u "afektu". Uvek ste iskreni i istiniti i pravični do bola, ma koliko se todopadalo ili ne i Hrvatima i nama Srbima. Zato sa zadovoljstvom pročitam svaki vaš tekst.

Slobodan Boda

28.01.2021. 13:10

Gospodja Rudan je po mom misljenju genijalna jer odlicno uocava probleme i slika ih probranim (cesto grubim) recima kako bi razumeli bas oni kojima su (reci) najvise upucene. Predlozio bih (ajd´da kazem i savetovao bih) generaciji koja danas stasava, pocinje zivot zrelog coveka da procite sta Vedrana pise kako ne bi pravili iste ili slicne greske kao stariji. Oni stariji od kojih su neki pravili te greske takodje neka procitaju, da se bar (nadam se) osete postidjenim. Zelim gospodji Rudan da jos dugo i puno pise da bar malo koriguje drustvo u koje smo se izopacili.