MESEČNI HOROSKOP DO 23. JULA: Majski Blizanci imaće ljubavne probleme, Vodoliju očekuje nepovoljan finansijski period, a Ribe emotivne promene

Astrolog: Marina Jungić Milošević

24. 06. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam mesečni horoskop predviđa za period koji je pred nama, za period boravka Sunca u znaku Raka, od 21. juna do 23. jula, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

МEСЕЧНИ ХОРОСКОП ДО 23. ЈУЛА: Мајски Близанци имаће љубавне проблеме, Водолију очекује неповољан финансијски период, а Рибе емотивне промене

Foto: Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o horoskopu za narednih mesec dana.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Posle 26. juna, u vreme prve Mesečeve četvrti, počinju da se naziru stvarni obrisi onoga o čemu ste maštali. Merkur će se 27. juna pridružiti Suncu u Raku i omogućiti vam da uz podršku Jupitera zgrabite novu poslovnu šansu. Pun Mesec, oko 3. jula, preko saradnje sa Jarcem, puni vaše džepove. Vaš vladalac Mars, 10. jula "beži" iz kvadrata sa Uranom u kući novca ali ulazi u Devicu i pravi opoziciju sa retrogradnim Saturnom, donoseći vam prolongiranje dogovora i poslova.

Ljubav Zbog izazovnog aspekta između Neptuna, planete ljubavnog zanosa i simbola emocija u znaku partnerstva, već početkom perioda možete uploviti u tajnu romansu sa umetnikom. Martovski Ovnovi se do 8. jula, zahvaljujući poziciji Sunca, vladaoca polja ljubavi, mogu nadati susretu sa starom simpatijom. Oko 11. jula, u nekom klubu ili teretani, možete da upoznate mlađu atraktivnu osobu.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Vaši profesionalni potencijali u ovom periodu dolaze do punog izražaja. Ipak, oko 26. juna povedite više računa o tome šta izjavljujete pred mlađim saradnicima. Mnogo toga važnog za dalji tok vaše karijere, dešavaće se oko 10. jula, u vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkoj kući tajni, kada i planeta akcije ulazi u kuću kreativnosti i srećnih okolnosti. Možete računati na podršku Ovna i Škorpije. U drugoj polovini perioda, dolazi do zastoja u realizaciji poslovnih planova.

Ljubav Napet aspekt između vašeg vladaoca Venere i Urana, simbola više sile, koji traje do 20. avgusta, najavljuje turbulentan period u ljubavi. Sredinom jula, možete da uđete u tajnu romansu sa nekim koga poznajete preko posla. Dobijate poziv od Jarca za odlazak na zajednički put. Pozicija vladaoca polja ljubavi, Merkura, posle 11. jula, nagoveštava poznanstvo sa Lavom preko neke društvene mreže.

Zdravlje Unosite više tečnosti.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Vaš vladalac Merkur, tokom ovog perioda, biće toliko brz da će dva puta promeniti znak. Već 27. juna ulazi u Raka donoseći vam šanse za uvećanje prihoda, ako se bavite uslužnom delatnošću ili kupoprodajom nekretnina. Ipak, zbog napetog aspekta sa retrogradnim Plutonom, tokom celog perioda izbegavajte nepotrebne troškove, posebno oko 11. jula. Sredinom perioda, slabi snaga planete logike, a Mars ulazi u Devicu, što će nepovoljno uticati na poslovne dogovore.

Ljubav Početkom perioda, moguće je razdvajanje od voljene osobe ili privremeni raskid, zbog napetog aspekta između Urana i planete ljubavi, Venere, koja upravlja vašim poljem ljubavi. Planeta akcije i strasti, sredinom perioda ulazi u napet aspekt sa retrogradnim Saturnom, što majskim Blizanacima može doneti probleme u komunikaciji sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Osetljiv želudac.

 

Foto: Profimedia

Rak (21. 6 - 22. 7)

Posao Početkom perioda, Suncu i asteroidu Juno u vašem znaku pridružiće se Merkur, planeta biznisa, što predstavlja dobru osnovu za bavljenje privatnom delatnošću, moguće i sa emotivnim partnerom (za muškarce Rakove). Ulaskom Merkura u polje posla a Marsa u Devicu, sredinom perioda, obrazuju se izazovni aspekti sa retrogradnim Saturnom, koji upozoravaju da budete obazriviji, ukoliko planirate poslovnu saradnju sa rođacima i nekadašnjim saradnicima.

Ljubav Pozicija Urana koji upravlja vašim poljem ljubavi i Jupitera u Biku, najavljuje uzbuđenja na emotivnom planu. Partner se povlači u sebe, ako ste dama Rak, zato što je vaš fokus na poslovnim planovima. Pun Mesec, pod lošim uticajem retrogradnog Neptuna, početkom jula podgreva vaše sumnje u iskrenost Jarca koji vam se već duže vreme udvara. Krajem perioda, mogu vam se dopasti dve podjednako zanimljive osobe.

Zdravlje Proverite hormonski status.

 

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23. 7 - 23. 8)

Posao Nepredvidivi Uran, simbol više sile, u astrološkom polju karijere obrazuje napet aspekt sa Venerom u vašem znaku, donoseći vam turbulencije, kako na finansijskom tako i na ljubavnom planu. Ipak, od 27. juna do 10. jula, pruža vam se šansa da uvećate svoje prihode, preko saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Posle 30. juna, retrogradni Neptun u inkonjunkciji sa Marsom, zahteva da se prilagodite novim okolnostima na poslu.

Ljubav Prelazak vašeg vladaoca Sunca preko astrološkog polja tajni, tokom celog perioda, donosi vam romantične susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Pozicija Marsa, simbola seksualnosti i akcije, posle 10. jula, najavljuje mogućnost obnove veze sa starijom osobom, koja će pokušati da vam nametne svoju volju. U vreme mladog Meseca, 17. jula, možete da uđete u tajnu romansu sa umetnikom ili lekarom.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23. 8 - 23. 9)

Posao Brzi hod vašeg vladaoca Merkura preko znaka Raka, od 27. juna do 10. jula, donosi vam uspeh ako ste zbog posla prisutni u javnosti, radite u medijima, marketingu, modnoj industriji. Ulazak Marsa u vaš znak, sredinom perioda, daje vam vetar u leđa čineći vas preduzimljivijim, ali napet aspekt sa Saturnom i oslabljena pozicija planete logike, opominju da izbegavate podizanje kredita i rizične investicije. U vreme punog i mladog Meseca, 3. i 17. jula, novac pritiče umetnicima i sportistima.

Ljubav Naglašen znak Lava, sa Venerom koja danas ulazi u napet aspekt sa Uranom, donosi iznenadni prekid kontakata sa osobom s kojom ste u tajnoj romansi. Pozicija Sunca, početkom perioda, nagoveštava susret sa osobom koju ćete upoznati na većem skupu, proslavi ili u nekom klubu. Retrogradni hod Neptuna preko astrološke kuće ljubavi, posle 30. juna, simbolizuje okolnosti zbog kojih ćete posumnjati u partnerovu vernost.

Zdravlje Nervna napetost.

 

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Tranzit Sunca preko polja karijere, donosi uspeh Vagama treće dekade, a krajem perioda i septembarskim Vagama. Aspekti Merkura, vladaoca polja inostranstva, u prvoj polovini perioda, najavljuju mogućnost sklapanja isplativih aranžmana sa strancima. Zbog Marsa u 12. kući u opoziciji sa Saturnom, 10. jula, nastupa naporan period ispunjen brojnim obavezama na poslu. Preporučuje se i dodatni oprez sa finansijama, ako se bavite privatnim biznisom.

Ljubav Početkom perioda, u većem društvu ili preko prijatelja, možete da privučete pažnju atraktivne, mladolike osobe. Kvadrat između vašeg vladaoca Venere i Urana, koji upravlja astrološkim poljem ljubavi, donosi mogućnost raskida ali i obnove veze, kao i razdvajanja od partnera, zbog neočekivanih okolnosti. U drugoj polovini perioda, možete da uđete u tajnu romansu sa kolegom, koji vam se već dugo udvara.

Zdravlje Problemi sa cirkulacijom.

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23. 10 - 21. 11)

Posao Početkom jula, izbegavajte nepotrebne troškove i klonite se rasprava sa mlađim saradnicima. Vaš vladalac Mars, simbol akcije i inicijative, 10. jula "beži" iz kvadrata sa Uranom i ulazi u preduzimljivu Devicu, donoseći vam mogućnost saradnje sa strancima. Međutim, napet aspekt sa retrogradnim Saturnom, do kraja perioda opominje na oprez prilikom sklapanja ugovora. U vreme mladog Meseca, oko 17. jula, stiže vam isplata koju već duže vreme očekujete.

Ljubav Planeta ljubavnog zanosa, Neptun, 30. juna kreće retrogradnim hodom preko vaše astrološke kuće ljubavi, što u prvoj dekadi jula nagoveštava strastvene trenutke sa jednim Rakom ili Ribama. Posle 10. jula, popušta napetost u odnosu sa bračnim partnerom, ali vam napet aspekt između Venere, vladaoca kuće partnerskih odnosa i hirovitog Urana, najavljuje "nevolje u raju", zbog osobe koju poznajete preko posla.

Zdravlje Kontrolišite pritisak.

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (22. 11 - 21. 12)

Posao Konjunkcija Sunca i Merkura u Raku, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera i Urana iz Bika, u prvoj polovini perioda, najavljuje nove poslovne mogućnosti, naročito ako se bavite privatnom delatnošću, kupoprodajom nekretnina i građevinskim poslovima. Posle 10. jula, nastupa period u kojem ćete morati da povedete više računa o komunikaciji sa Devicom i Ribama, kako ne biste došli u neprijatnu situaciju da prekinete saradnju.

Ljubav Simbol emocija, Mesec, ulazi u vaš znak 30. juna, kada jedan od vaših vladalaca, Neptun, planeta romantike, kreće retrogradnim hodom, što nagoveštava poznanstvo sa interesantnom osobom na kraćem putu. Napet aspekt između Merkura, vladaoca polja partnerskih odnosa i retrogradnog Plutona, u drugoj polovini perioda, upozorava da bi trebalo da se klonite rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Proverite štitnu žlezdu.

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22. 12 - 19. 1)

Posao Period će obeležiti napeti aspekti vladalaca vašeg znaka, Saturna i Urana, simbola ambicije i neočekivanih okolnosti, koji ipak do 10. jula donose kreativne izazove umetnicima. U drugoj polovini perioda, kada planeta akcije i sukoba, Mars, obrazuje opoziciju sa retrogradnim Saturnom, trebalo bi da obratite više pažnje na odnos sa saradnicima. Ukoliko planirate saradnju sa strancima, nije pravi trenutak za ugovaranje poslova, jer bi se ispostavilo da nisu isplativi.

Ljubav Povoljni aspekti Sunca, koje tokom ovog perioda prelazi preko vašeg polja partnerskih odnosa, donose vam bogatiji i sadržajniji emotivni život. Ako ste slobodni, do 10. jula imate šanse da upoznate osobu koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili poslom koji podrazumeva uniformu na radu. U drugoj polovini perioda, partner će pokušati da vam nametne svoje stavove, ako ste u braku ili dužoj vezi.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (20. 1 - 19. 2)

Posao Napet aspekt između vašeg vladaoca Urana i planete novca, Venere, tokom ovog perioda, najavljuje turbulencije na poslovnom planu, ako ste privatnik. I Neptun, koji upravlja vašim poljem posla, 30. juna, kreće u višemesečni retrogradni hod, što loše utiče na vaše finansije. Mada sredinom perioda poslovi kreću nabolje, ne preporučuje se obnova saradnje sa nekadašnjim inostranim partnerima. Ipak, možete da računate na podršku Strelca i Raka.

Ljubav Već početkom perioda, očekuje vas razdvajanje od osobe sa kojom ste u kraćoj vezi, uglavnom zbog njegovog ili vašeg putovanja, a mogući su i iznenadni raskidi i obnove veze. Do sredine perioda, možete ući u paralelnu vezu sa nekim na poslu. Posle 11. jula, oslabljena pozicija planete komunikacija, Merkura u Lavu, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi.

Zdravlje Problemi sa zglobovima.

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti, 26. juna, izbegavajte podizanje kredita i rizične trgovinske transakcije, ako se bavite kreativnim poslom. Posle 10. jula, prestaje napet aspekt između planete akcije i vladaoca astrološke kuće novca, ali počinje opozicija između Marsa i Saturna u vašem znaku, koji do kraja perioda upozorava da budete oprezni prilikom dogovora ili ugovaranja poslova sa strancima. Čuvajte vredne sitnice, ključeve, kartice, mobilne telefone...

Ljubav Tranzit Sunca preko astrološke kuće ljubavi, do kraja perioda, unosi promene u vaš emotivni život. Napet aspekt između Merkura i Neptuna, koji 30. juna kreće u višemesečni retrogradni hod, nagoveštava pravi ljubavni zanos sa Jarcem ili starom simpatijom. Mesec upravlja vašim ljubavnim životom, pa se rođenima u trećoj dekadi, 3. jula smeši susret sa osobom koja je preko posla prisutna u javnosti, a 17. jula sa umetnikom ili sportistom.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUVAJTE SE DUHOVA PROŠLOSTI  Astro savet za ponedeljak 6. maj: Pazite se problema u ljubavi i poslovnom ortakluku